check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown-light crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu-light menu minus-small no-circle-arrow people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-women service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom

Ma nyitva 10:00 - 20:00

Ma zárva
M3 Outlet 2022-

NYÍREGYHÁZI ÁLLATPARK

A Nyíregyházi Állatpark nemcsak Magyarországon egyedülálló: Európában is az egyik legnagyobb állatkertnek számít, ahol több mint 500 faj él 5000-nél is magasabb egyedszámmal.

A kisgyerekek és a családok kedvelt programja a Sóstó Zoo felfedezése: az állatpark 36 hektár nagyságú tölgyerdő mélyén helyezkedik el, Sóstógyógyfürdő közelségében. Az állatparkba belépve a látogatók a Föld különböző kontinensei alapján ismerhetik meg az állatfajokat olyan kifutókban, amelyekben az állatkert tervezői a lehető legjobban igyekeztek megteremteni a vadállatoknak az eredeti lakóhelyükhöz hasonló körülményeket.

TOKAJ

Azoknak sem kell messzire mennie Északkelet-Magyarországon, akik a gasztronómiai vagy borászati különlegességeit szeretnék felfedezni. A Tokaji borvidék az egyik, ha nem a leghíresebb borászati területe hazánknak, a világon pedig az első zárt borvidékként tartják számon. 2002-ben az UNESCO világörökségi listájára is felkerült. Tokaj városa nemcsak több évszázados borászati hagyományokat őriz, de különleges kirándulóhely építészeti és helyi hagyományok szempontjából is. A tokaji borokat, köztük a híres tokaji aszút is nemespenésszel borított fahordókban érlelik, sokszor több száz méter hosszúságú pincesorokban. Aki nem fogyaszt alkoholt, annak is megéri legalább egyszer ellátogatni Tokajba és megismerni a borkészítés menetét.

HORTOBÁGY

Ha kelet-magyarországi kirándulóhelyek, akkor Hortobágy! A Hortobágyi Nemzeti Park az ország legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja, amely a magyar puszta és a pásztorélet szinonimájává is vált. Számos látnivalót és programot kínál az ide látogatók számára: a Kilenclyukú híd mellett népi vásárok, lovas bemutatók, a hajdani pásztoréletet felidéző rendezvények is mind a hortobágyi látnivalók sorát gazdagítják.