check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown-light crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu-light menu minus-small no-circle-arrow people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-women service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom

Ma nyitva 10:00 - 20:00

Ma zárva
M3 Outlet 2022-

MEGKÖZELÍTÉS

icon-car.svg

Autóval

Budapest, Mezőkövesd és Miskolc felől az M3-as autópályán lehet a leggyorsabban eljutni az M3 Outletbe. Nyíregyházáról mindössze 20-30 perc alatt a 36-os főút felől érhető el a bevásárlóközpont. Debrecenből a 35-ös főút vagy az M3-as autópálya vezet el az M3 Outletbe.

bus.svg

Tömegközlekedéssel

Igyekszünk segíteni egy-egy példával, hogy könnyen megtaláld Outletünket: 
Ha Miskolcról jönnél hozzánk, akkor a Búza Tér autóbuszállomásról közvetlen buszjárat indul a polgári Ipari Park megállóig, ahonnan már csak 400 méterre vagy az Outlettől. Debrecenből is könnyedén kijuthatsz hozzánk, mindössze az autóbusz-állomásról a polgári Ipari Park megállóig kell utaznod.