check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown-light crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu-light menu minus-small no-circle-arrow people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-women service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom

Ma nyitva 10:00 - 20:00

Ma zárva

NÚMERO UNO

 

A minőség sosem megy ki a divatból!

A Número Uno a világhírű divatmárkák outlet üzlete, ahol igazi kincsekre lelhetünk! A nemzetközi üzletlánc nemrég jelent meg nálunk, így még viszonylag kevesen ismerik. Érdemes felfedezni és megtapasztalni, hogy a minőségért nem mindig kell borsos árat fizetnünk. 

Az outlet egy igazi aranybánya azoknak, akik odafigyelnek az öltözködésükre és otthonukra, ismerik a menő külföldi márkákat, és kihívást éreznek, hogy olykor többször is betérve az üzletbe ráleljenek egy-egy kiváló minőségű darabra –megdöbbentően jó áron!

De mit jelent a jó ár? Persze, mindenkinek mást. A Número Unóban általános az 50 %-os, de sokszor találhatunk akár 70%-os kedvezmény is. Ugyanazok a nadrágok, ingek, kabátok, pólók, amik nemrég még a márkaboltok polcain pihentek, most akár kevesebb mint féláron elvihetők. És nemcsak női ruhák, hanem férfi- és gyerekholmik, lakberendezési tárgyak is rendszeresen érkeznek az üzletbe.

A Número Uno azonban többet tud, mint a hagyományos outletek többsége. A divatos márkák mellett ugyanis az egyik vezető márkának a minőségi lakberendezési termékei is elérhetőek.

Érdemes benézni a Número Unoba, hátha találunk valami olyat magunknak, vagy ajándékba, amit már régóta kinéztünk. Persze az is lehet, hogy elvárás nélkül lépünk be az üzletbe és egy nagy táska ajándékkal, no meg egy nagy adag elégedettséggel távozunk.

divataminoseg.hu

Instagram: numerouno.hungary

Facebook: facebook.com/numero1.hu

 

Üzletszám: G 1-2-3-4

Telefonszám: +36 70 368 1052