check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown-light crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu-light menu minus-small no-circle-arrow people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-women service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom

GEOX

 

A GEOX márka termékei gyártása során a jövő technológiáit és alapanyagait használja. A márka saját laboratóriumában és műhelyében számos szakértővel és mérnökkel működik együtt, hogy a márka termékei folyamatosan megújuljanak. A cipőinek jellegzetessége, hogy a cipőtalpak nemcsak vízhatlanok és légáteresztők, de a megfelelő hőelvezetésről is gondoskodnak, így a GEOX cipők viselése egyet jelent a maximális kényelemmel.

 

A márka kínálatában női, férfi és gyermekek számára készült lábbelik egyaránt megtalálhatóak. A nemcsak praktikus, de kényelmes, légáteresztő és hőelvezető, ugyanakkor vízhatlan, AMPHIBIOX cipők számtalan változatát megtalálhatod, legyen szó kényelmes félcipőről, divatos csizmáról, vagy akár egy klasszikus és sikkes körömcipőről.

 

GEOX üzletünk 2023.02.05 bezár!

Február 5. után a Premier Outlet területén található üzletünkben tudják a garanciát érvényesíteni. További információt az alábbi elérhetőségeken kérhetnek:

geox.hungary@geox.com

+36 14 860 393

 

Üzletszám: D 5

Telefonszám: +36 52 400 540