You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Szenzációs Black Friday ajánlatok az M3 Outletben

Óriási akciók, kihagyhatatlan ajánlatok, világmárkák elérhető árakon – erről szól a Fekete Péntek az M3 Outletben, ami idén november 26-ára esik. A hagyományos Black Friday-t meghosszabbítva, november 24-től 28-ig, szerdától vasárnapig várunk kedvezményekkel és szuper hangulattal üzleteinkben.
 

Mielőtt kitérnénk a legizgalmasabb M3 promóciókra, lássuk, honnan ered a világ legnagyobb leárazásait jelentő Black Friday. Az Amerikai Egyesül Államokban a Hálaadás (Thanksgiving Day) mindig november negyedik csütörtökét jelenti. Ilyenkor az amerikai családok szeretteik körében hagyományos pulykavacsorát tartanak, ezzel veszi kezdetét az ünnepi készülődés.
 

A boltok már másnap ünnepi fénybe öltöznek, és az emberek megrohamozzák a kedvenc üzleteiket, hogy időben be tudják szerezni az ajándékokat családtagjaiknak, barátaiknak. 1966-ban a philadelphiai rendőrség nevezte el Black Friday-nek a Hálaadást követő pénteket, ugyanis annyian indultak meg autóval bevásárolni, hogy teljesen megbénult a közlekedés a dugók miatt. A Black Friday (magyarosan Fekete Péntek) jelenség innen származik, a hatalmas leárazások pedig egyre több európai országban, köztük Magyarországon is tízezreket csábítanak vásárolni november végén.
 

Az M3 Outlet Black Friday-en már november 24-én, szerdán elkezdődnek és egészen november 28., vasárnap estig tartanak. Akár 70-80 százalékos kedvezményeket is kifoghatsz, ha betérsz hozzánk a Black Friday napjainak valamelyikén. Mindegy, hogy a saját téli gardróbodat szeretnéd meleg, kényelmes darabokkal kiegészíteni, vagy karácsonyi ajándékot keresel, nálunk a legismertebb ruhamárkák kínálatából válogathatsz.

Az Outfitters Pop-Up Multibrand Store-ban az eredeti árhoz képest akár 80 százalékkal kedvezőbb áron szerezheted be kedvenceidet, de hasonló árzuhanásra számíthatsz a Helly Hansen üzletében is.
 

70 százalékos ajánlatokkal várunk a Gant Man és Gant Woman portáján, ahol pulóvereket, nadrágokat, ingeket, szoknyákat és zakókat is Black Friday árakon vásárolhatsz.
 

Ha a sportos vásárlók körébe tartozol, akkor mindenképp nézz be a Budmil, a Camel Active, az Adidas, a Heavy Tools, a Nike vagy akár a Puma üzletekbe is. Az árleszállítás mellett különleges Fekete Péntek meglepetésekre is számíthatsz.
 

Divatrajongóknak is érdemes kihasználni a Black Friday-t outletünkben, mert a Tom Taylor, Superdry, Levi’s, Replay és számos más bolt is készül november végi akciókkal.

 

Vásárolj kedvezményesen és hangolódj velünk az ünnepekre az M3 Outlet Black Friday-en!