You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

GANT cipő a jólöltözöttség érzésével

Teljesen mindegy, hogy üzleti tárgyalásra igyekszünk éppen, vagy csak a hétköznapokban szeretnénk stílusosan felöltözni, egészen nyugodt szívvel bízhatjuk megjelenésünket az egyedülálló GANT cipő kollekciójára, amelynek darabjai bármely öltözéket luxusként koronáznak majd meg.

De mégis honnan ered ez a lenyűgöző igényesség?

A GANT márka nem véletlenül ejtette rabul több millió nő és férfi szívét az évek során, hiszen a lábbelik és különböző ruhadarabokon keresztül, nem csak magas minőségű ruházatot, de egy igazi előkelő életérzést biztosítanak.

 

A GANT márkát Bernard Gantmacher alapította még az 1949-es években, amikor is egyre nagyobb igény kerekedett fel a kézzel varrott, egyedi részleteket rejtő, minőségi ingek elkészítésére. Első kollekciója habár csak kevés példányban készült el, mégis olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy egyre többen szerettek volna ezekbe az Amerika keleti partjai ihletésű, mégis európai érintésű ruhadarabokba bújni, így onnantól kezdve nem volt megállás: igen hamar neki iramodott és egy egész férfi-és női ruhatárat álmodott meg, amely a mai napig is egyre csak bővül. Így hát, ha valahol a GANT márka nevével találkozunk, akkor ez már globális szinten is egyet jelent az időtálló és elegáns stílus szinonimájával.

A GANT márka nevének megismerése igazi áttörést jelentett globális szinten, hiszen nem csak az amerikai, de az európai öltözködési stílus meghatározó elemévé is vált

A GANT márka nevének megismerése igazi áttörést jelentett globális szinten, hiszen nem csak az amerikai, de az európai öltözködési stílus meghatározó elemévé is vált

A GANT nem csupán egy jól csengő márka a sok közül, hanem egy életérzés!

A GANT cipő kollekciója olyan prémium kategóriás GANT férfi cipő és GANT női cipő modelleket rejt magában, amelyek minden egyes elvarrott szála nem csak a gondos munkáról, de a brutálisan tartós minőségről is árulkodik. Aki egyszer megtapasztalja, hogy milyen érzés egy GANT cipőben útra kelni, egészen biztosan nem akar majd többé mást választani! A GANT termékek viselésével nem csak igényességünkről, de egyediségünkről és különlegességünkről is tanúbizonyságot adhatunk. A GANT ruhadarabokhoz hasonlóan, a GANT cipő kollekciója is olyanoknak szól elsősorban, akiknek igenis számít, hogy hogyan jelennek meg a hétköznapokon is, és roppant igényesek a külsőjüket illetően.

Precíz tervezés, prémium anyagok és kifinomult stílus: ez a GANT cipő kollekciója, amely téged is vár az M3 Outlet Polgár bevásárlóközpontban! Ne felejts el benézni!

Precíz tervezés, prémium anyagok és kifinomult stílus: ez a GANT cipő kollekciója, amely téged is vár az M3 Outlet Polgár bevásárlóközpontban! Ne felejts el benézni!

A GANT férfi cipő és GANT női cipő modellek egytől egyig kifinomultan elegánsak, így bárhogy is alakuljon egy üzleti tárgyalás kimenetele, vagy csak egy számodra kedves találkozó, a kinézeteden biztosan nem fog múlni, ha a GANT cipőt választod útitársul!

Gondoltad volna?! Egy márka, két külön üzlet!

A minél jobb átláthatóság, rendezettség és tökéletes kényelem jegyében, külön férfi és női GANT Outlet üzletekkel rendelkezünk az M3 Outlet Polgár bevásárlóközpontban. Párban érkeztek és mindketten imádjátok a GANT egyedülálló kollekcióit? Nem kell egymástól messzire mennetek! A GANT Man és a GANT Woman üzlete pont egymás mellett helyezkedik el, alig pár lépésnyire a főbejárattól! Az üzlettérképen keresd a B5 (Gant Man) és B6 (Gant Woman) elnevezésű üzlethelyiségeket, vagy a helyszínen kérd bátran eladóink készséges segítségét! Nálunk a GANT Man és GANT Woman Outlet üzleteiben a vásárlók maximális kiszolgálást élveznek! Mosolygós, kedves és türelmes eladóink egy stílustanáccsal egybekötve a nap bármely percében gondoskodnak arról, hogy hozzánk betérve biztosan megtaláld álmaid GANT cipő modelljét!

 

Kérdésed lenne az aktuális árukészletről, netalán a fizetési lehetőségekről? Bátran érdeklődj alábbi telefonszámainkon: GANT Woman: +36 52 573 044, GANT Man: +36 52 573 031.

A GANT Man és GANT Woman Outlet üzleteiben egész évben számos akció vár!

Az M3 Outlet Polgár bevásárlóközpont az a hely, ahová az év bármelyik napján is érkezel, mindig hatalmas kedvezményekkel várunk! Az elképesztő akciókból természetesen a GANT Man és GANT Woman Outlet üzlete sem maradhat ki, így ha szívügyed az igényes megjelenés és igazán minőségi darabokat keresel, akkor nem kell a hagyományos márkaüzletek szezonális leárazásaira várnod! A bevásárlóközpont üzleteiben nem ritka az akár -70%-os leárazás sem, sőt a híres-neves napjainkon (pl. VMÉ, Black Friday, Glamour napok stb.) még az outlet árakon felüli kedvezményekkel, és olykor speciális akciókkal is találkozhatsz! 

A GANT Man és GANT Woman cipő repertoárja olyan széles, hogy mindenki megtalálja benne a kedvenc darabját, mindezt szuper árakon!

A GANT Man és GANT Woman cipő repertoárja olyan széles, hogy mindenki megtalálja benne a kedvenc darabját, mindezt szuper árakon!

Nálunk nem csak az adott márkák aktuális kollekcióit fogod megtalálni, de a régebbi kollekciók darabjaival is szembe találhatod magad, így egy igazi kincses bányának számítanak outlet üzleteink! Szerintünk mindenképpen érdemes kinézni hozzánk, hiszen olyan még nem volt, hogy valaki üres kézzel távozzunk tőlünk!

Elférne pár elegáns cipő a ruhásszekrényedben? Nézd meg, hogy van-e valamilyen akció éppen a GANT női cipő vagy GANT férfi cipő modelljeire!
Üzleti tárgyalásra igyekszel? Ne bízd a véletlenre a megjelenésed!

Egy üzleti tárgyalás, állásinterjú, vagy csak egy fontos céges esemény sikeressége nagyban függ a megjelenésedtől is. Gondoltad volna?! Az emberekben az első benyomás 7 másodperc alatt alakul ki, amely a kellő ismertség hiányában értelemszerűen a megjelenésre és az öltözékre összpontosul. Ez a pár röpke másodperc pedig pont elegendő idő arra, hogy elsőre levegyél valakit a lábáról, vagy máris rossz benyomással indíts! A külső megjelenésünkkel pedig nem mellesleg nem csak saját magunkról árulunk el ezt-azt, de a cégről is, amelyben dolgozunk.

A GANT cipő kollekció darabjaival egészen biztosan nyert ügyed lesz!

A GANT cipő kollekció darabjaival egészen biztosan nyert ügyed lesz!

Napjainkban a régebbi, konzervatívabb „casual” megjelenést, amely leginkább a feszes, szoros és kényelmetlenebb ruhadarabokban nyilvánul meg, egyre inkább felváltotta a „smart casual” stílus, amely habár ugyanúgy elegáns, egy picit azért lazíthatunk vele a nadrágszíjon. Ha üzleti tárgyalásra készülünk, ne felejtkezzünk meg az öltözékükhöz passzoló, elegáns cipőről sem, melyet a GANT férfi cipő és GANT női cipő lélegzetelállító kollekciója biztosíthat számunkra! Egy ilyen fontos esemény előtt szinte természetes, hogy több dolog miatt is izgulunk, de ha a GANT cipő kollekció darabjait választod a nagy napra, akkor a megjelenésed miatt már biztosan nem kell aggódnod! A GANT cipő kollekció darabjai igazi luxus megjelenést kölcsönöznek számodra, és időtálló, minőségi anyagainak köszönhetően nagyon kényelmesek is!

Csatlakozz Te is a GANT cipőket viselő táborhoz, és éld át Te is az erőfeszítések nélküli jólöltözöttség érzését minél előbb!

Csatlakozz Te is a GANT cipőket viselő táborhoz, és éld át Te is az erőfeszítések nélküli jólöltözöttség érzését minél előbb!

 

GANT cipőkkel a hétköznapok sűrűjében is!

A sportosan elegáns megjelenés elsőre talán egy kicsit még ellentmondásosnak is tűnhet, de ha megnézzük az aktuális divattrendeket, hamar rájövünk, hogy nagyon is létező, és egyre közkedveltebb dologról van szó! A GANT Man és GANT Woman Outlet üzletében éppen ezért nem csak az üzleti élethez, és különleges eseményekhez találhatsz majd megfelelő GANT cipő modellt, de a hétköznapokra is! Állítsd össze a kedvenc szerelésed, majd vedd fel hozzá a GANT cipődet és érezd magad komfortosan!

A sportosan elegáns öltözködés a fénykorát éli! Dobd fel megjelenésed összképét a kimagasló minőségű GANT cipő kollekciók darabjaival!

A sportosan elegáns öltözködés a fénykorát éli! Dobd fel megjelenésed összképét a kimagasló minőségű GANT cipő kollekciók darabjaival!

A GANT nem csak a maximális sebességgel dolgozókra gondolt, de az olyan hétköznapokra is, amikor lelassíthatunk egy kicsit, elmehetünk kávézni a legjobb barátainkkal vagy csak sétálhatunk egyet a városban. A GANT férfi cipő és GANT női cipő kollekcióinak darabjai tökéletesen megfelelnek ezekre az alkalmakra is, mindezt úgy, hogy magabiztosan élhessük át azokat a pillanatokat is, amik igazán fontosak számunkra.

A GANT cipő modelljeivel úgy koronázhatjuk meg ruhánk összképét, hogy közben önmagunk tudunk maradni!

A GANT cipő modelljeivel úgy koronázhatjuk meg ruhánk összképét, hogy közben önmagunk tudunk maradni!

Nem számít, hogy hóesés van kint, vagy éppen verőfényes napsütés, a GANT cipő kollekciójában minden évszakra találsz lábbelit!

Mindenki szeret csinosan megjelenni, amely nem csak a nőkre, de a férfiakra is igaz, hiszen ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, ez a magabiztosság kívülről is sugárzik majd. A GANT márka különösen ügyel arra, hogy mindig lépést tartson a folyamatosan változó igényekkel, így kollekciója darabjait is e szemlélet színesíti és újítja meg időközönként. Nem számít, hogy az erősebbik vagy a gyengébbik nemet képviseljük, a kollekcióban egyaránt megtalálhatunk elegánsabb, sportosabb vagy a hétköznapi élethez passzoló GANT férfi cipő és GANT női cipő modelleket.

A GANT női cipő és GANT férfi cipő modellek a klasszikus, letisztult stílusú daraboktól kezdve egészen a modern elemekkel fűszerezett lábbelikig mindenféle stílusban pompáznak, így bármilyen élethelyzetbe is sodorjon minket az élet, a jól öltözöttségünk mindig biztosított lesz. Teljesen mindegy, hogy a vidéki életstílus vagy a városi rohanó világ a mi pályánk, a GANT lábbelikkel a stílusok kiválóan kombinálhatóak egymásba, azaz egy hétvége lazaságát egy elegánsabb irodai hétköznapba is becsempészhetjük, anélkül, hogy feszengünk kéne miatta.

Legyél jólöltözött, akár mindennap, mindezt bármiféle erőfeszítés nélkül! Találj bármelyik szettedhez vagy évszakhoz megfelelő lábbelit a GANT cipő kollekció segítségével!

Legyél jólöltözött, akár mindennap, mindezt bármiféle erőfeszítés nélkül! Találj bármelyik szettedhez vagy évszakhoz megfelelő lábbelit a GANT cipő kollekció segítségével!

A kifinomult ízlésű, természetes színű, 100% bőr, szarvasbőr, nubuk vagy akár dzsörzi anyagú bokacipőkkel és félcipőkkel például nem csak a sportosan elegáns öltözékekhez, de a legnívósabb alkalmakhoz is találhatunk megfelelő darabot. Kényelmetlen, lábat szorító magassarkú? Felejtsd el! A GANT időtálló és szuper kényelmes magassarkú cipőkkel, szandálokkal magabiztosan jelenhetünk meg bármilyen formális eseményen. A tavaszias sportcipőkben, rugalmas léptekkel vehetjük végig a nap akadályait, de választhatunk akár memóriahabos talpbetéttel ellátott modelleket is az extra kényelemért. A GANT téliesített, meleg gyapjúbéléses cipőkkel pedig elfelejthetjük a vacogós napokat, hiszen a talpunkról már biztosan nem fogunk fázni. A felsorolás azonban itt még közel sem ért véget! Gyere és nézz be a legmenőbb GANT női cipő és GANT férfi cipő modellekért, és vidd haza outlet árakon, amelyiket csak szeretnéd!

Szükségem lenne egy időtálló, tavaszi lábbelire! Megnézem, hogy milyen akció van éppen a GANT Outlet üzleteiben!

A GANT üzleteiből kikerült lábbelik egytől egyig prémium kategóriás darabok, amelyek sosem hagyják cserben viselőjüket! Gyere és éld át Te is az igazi GANT élményt minél előbb! Találkozzunk a GANT Man és GANT Woman Outlet üzleteiben!