You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Adidas cipő, kényelmes viselet a hétköznapokban

Az életünk jelentős hányadát cipővel a lábunkon töltjük el, így nem mindegy, hogy milyen lábbelibe bújunk bele nap, mint nap. Ha meguntad, hogy évente cipőcserére szorulsz, és olyan prémium kategóriás világmárka darabjaival tennéd kényelmesebbé a mindennapjaidat, amelyek emellett elképesztően divatosak is, nézz körül az Adidas női cipő és Adidas férfi cipő kollekciók között, hogy biztosan ne csalódj újra!

Vár téged az Adidas női cipő és az Adidas férfi cipő kollekciók kifogyhatatlan tárháza!

Veled is előfordult már, hogy egy egész napos jövés-menés, vagy egyszerűen csak egy cipőbe zárt nap után alig vártad, hogy a nap végén ledobd magadról? Örökre felejtsd el ezt az élményt és őrizd meg lábad épségét az Adidas utcai cipő modellekkel!

 

Az ember két lábra állása jelentős kihívást jelentett a ruhaiparnak, ugyanis több szempontot figyelembe véve kellett kifejleszteniük a legoptimálisabb viseletet biztosító modelleket. A járás során, a földdel való ütközéskor nem csak lábainkat, de gerincüket is folyamatos terhelés éri, így ha a cipellők nincsenek megfelelően alábélelve, vagy nem tartják rendesen a lábunkat, könnyen mozgásszervi panaszokhoz és idő előtti rendellenességekhez vezethetnek. 

Adidas cipő: mégis honnan indult el a márka?

Az Adidas cipő története a II. világháborúig nyúlik vissza: ekkor válik külön a két testvér útja Adolf és Rudolf Dassleré. Adolf a neve és a Dassler család nevének ötvözéséből jegyeztette be 1949-ben az Adidas márkanevet. Az Adidas cipő megindult világmeghódító útján, és leginkább a technikai újításokban, és a sportolói szponzoregyezmények járt az élen a Rudold Dassler által alapított Puma márka előtt. Tudtad? Adolf Dassler találta fel a cserélhető stoplis futballcipőket, amelyek segítségével a német futballcsapat megverte 1954-ben a Berlinben rendezett világbajnoki döntőn a magyar csapatot. Nem csoda ha az Adidas cipő a mai napig a technológiai újításokat, ésa minőséget jelenti a világpiacon.

Számolj le a kényelmetlenségekkel az Adidas cipő viselésével!

Sok esetben komoly fejtörést okozhat számunkra, ha kompromisszumot kell kössünk egy lábbeli kiválasztása során: a viszonylag kényelmes cipők sokszor ormótlannak tűnhetnek a lábunkon, a divatosabb darabok pedig olykor kevésbé kényelmesek. Ha szétnézel az Adidas cipők kollekciójában, nem kell többet a design-és a kényelem közül választanod! Legyen szó Adidas férfi cipő, vagy Adidas női Adidas cipő keresésről, az Adidas Outlet üzletben megtalálod a hozzátok illő darabot, pénztárcakímélő árakon!

 

Az M3 Outlet Polgár egyik legnagyobb üzletében megtalálható a tökéletesen kényelmes futásra szabott Adidas férfi cipő, és a beltéri sportokra specializált Adidas női cipő is, akár a Pilates akár a jóga szerelmese vagy, vagy csak a járványhelyzet miatt tekered a szobában kifulladásig a szobabiciklid-nálunk megtalálod a rád szabott darabot!

 

Az Aidas cipő női kollekciója is követi az aktuális trendeket, így nemcsak a szemnek kellemes design, de a szerteágazó kültéri sportokat támogató adidas utcai cipő széles választéka is vár nálunk! A női Adidas cipő lehet a visszafogott Originals széria tagja, vagy egy igazán feltűnő adidas utcai cipő is, amelyben megmutathatod stílusodat a nagyvilágnak! 

A TPU anyag átdolgozásával készült mikro energiakapszulák mind részesei az ergonomikus kialakítású Adidas Boost sportcipőknek, így nem csak lábad kényelméről gondoskodnak, de a lehető legtökéletesebb energia-visszanyerésről is!

A TPU anyag átdolgozásával készült mikro energiakapszulák mind részesei az ergonomikus kialakítású Adidas Boost sportcipőknek, így nem csak lábad kényelméről gondoskodnak, de a lehető legtökéletesebb energia-visszanyerésről is!

A kifejezetten sportolóknak kifejlesztett csúcskategóriás lábbelik nemcsak lábad egészségéről gondoskodnak, de külcsínben is nagyon impozáns daraboknak számítanak, így az Adidas utcai cipő kollekciójában is megtalálhatóak! Arról az „apróságról” nem is beszélve, hogyha egy Adidas férfi cipő vagy egy női Adidas cipő mellett teszed le a voksodat, akkor a prémium minőségű anyagok, a tökéletesen kidolgozott technológia és a gondosan elkészített kivitelezés vesz majd körül mindennap! Ennek köszönhetően, igen hosszú időre jó szolgálatot tehetnek majd, akár még a leghajmeresztőbb „strapában” is! Az Adidas cipők könnyű, rugalmas és jól hajlítható talpa megfelelő járófelületet biztosít, a saroknál körben, és a cipő első részénél illetve a lábujjaknál megerősített kivitel kellő stabilitást ad, a cipők anyaga pedig optimális szellőzést biztosít a lábaknak, legyen szó bármilyen tevékenységről!

 

Minden cipővásárlás előtt győződjünk meg arról, hogy a lehető legoptimálisabb méretet választjuk ki! Minden esetben próbáljuk fel a cipőt mindkét lábunkra, és az üzletben tegyünk is benne pár kört, ugyanis ha a cipő mérete nem megfelelő, akkor könnyen dörzsöléses és kihorzsolásos sérülést okozhat. A zárt cipőben ne érjen végig a lábunk, legyen legalább 1 cm hely a szabad mozgáshoz! Ha a sarkunk nem mozog lépés közben, a középtalp boltíve pedig kényelmesnek tűnik és még hely is maradt a lábujjaink számára, akkor jó eséllyel megfelelő méretet választottunk.

Van lehetőségem méretcserére?

Miért is ne?! Ha gondosan megőrzöd a vásárlásnál kapott nyugtát/jótállási jegyet, majd az eredeti dobozban visszahozod a kicserélni kívánt lábbelit! Fizetéskor pedig mindig érdeklődj az illetékes üzlet eladóitól az adott termékre vonatkozó garancia-és jótállás feltételeiről!

Az Adidas cipők széles választékával és számos Adidas cipő akcióval várunk!

Adidas női cipő, Adidas férfi cipő és Adidas gyerek cipő kollekciók fáradhatatlan birodalmával vár az Adidas Outlet üzlete! Adidas cipő akció egész évben!

Adidas női cipő, Adidas férfi cipő és Adidas gyerek cipő kollekciók fáradhatatlan birodalmával vár az Adidas Outlet üzlete! Adidas cipő akció egész évben!

Rég óta szeretnél egy Adidas cipő boldog tulajdonosa lenni, de úgy érzed, hogy belefáradtál abba, hogy folyamatosan a márkaüzletek leárazásait kémleld? Mondj NEM-et a várakozásnak! Gyere el az Adidas Outlet üzletébe és részesülj MINDENNAP az AKÁR 70%-os FOLYAMATOS árengedményekben és speciális akciókban is! Mindezt idegőrlő sorban állás és elkapkodott darabok nélkül? IGEN! Sőt! Korábbi kollekció darabjait is beszerezheted, vagy akár olyanokra is szert tehetsz, amelyek MÁR biztosan nem fognak Veled szembejönni az utcán! Kínálatunkban biztosan ott van az a női adidas cipő amely a kedvenceddé válik, de akkor sem kell máshová menned, ha adidas utcai cipő az amit keresel! Az Adidas outlet üzlete rendezett, átlátható sorai között biztosan megtalálod az elvárásaidat tökéletesen kielégítő férfi vagy női Adidas cipő modellt!

 

Kérdésed van? Hívd készségesen a +36 52 888 122-es telefonszámot, és engedd meg, hogy segítsünk!

 

Adidas cipők férfi vagy Adidas cipők női fazonban? És a gyerkőcökkel mi lesz? Senkiről sem feledkeztünk meg! Az Adidas cipő kínálatában a kicsiktől egészen a nagyokig mindenki megtalálhatja a hozzá életkorban, nemben, típusban, formavilágban és színben leginkább passzoló darabot!

Egyedülálló Adidas cipő kollekció az Adidas Outlet üzletében!

Az Adidas cipő női és férfi kollekciója egyedülálló a piacon, így nem véletlen, hogy a leghíresebb sportcsillagok is ezekre a lábbelikre bízzák legnagyobb sportsikereiket! Miért ne viselhetnél Te is akár mindennap egy Adidas utcai cipő fazont, ha csak elindulsz otthonról?

 

Tudtad?! Ma már nem kell feltétlenül különbséget tenni a sportcipők és az utcai cipők között, hiszen formaviláguknak és kialakításuknak köszönhetően nyugodt szívvel megállják a helyüket szinte bármilyen szettel kombinálva!

A legszínesebb Adidas cipő női és férfi modellek is a legnagyobb tervezők keze munkájából kerültek ki, viseld Te is büszkén akár mindennap és találd meg az egyéniségedhez leginkább passzolót!

A legszínesebb Adidas cipő női és férfi modellek is a legnagyobb tervezők keze munkájából kerültek ki, viseld Te is büszkén akár mindennap és találd meg az egyéniségedhez leginkább passzolót!

Saját játszósarok az Adidas Outlet kellős közepén? Igen! 

 

Hozd magaddal a legkisebb csöppséget is, és válasszátok ki együtt a legmenőbb Adidas gyerek cipő modellt!


Amíg kisbabánk leginkább csak kúszik-mászik nem okoz nagy veszélyforrást a tappancsok megfelelő fejlődése, de amint hősünk úgy dönt, hogy innentől kezdve két lábon állva fogja kémlelni majd a világot, nem árt odafigyelnünk! Kiemelkedően fontos, hogy már a gyermek első lépéseitől kezdve odafigyeljünk lábának egészséges fejlődésére, így nem mindegy, hogy a kezdetektől fogva mit húzunk a lábára. Ha szülőként odafigyelünk ennek fontosságára, akkor eredményesen előzhetjük meg a gyermek lábikójának különböző deformációit, hiszen 6-8 éves korig nem rendelkeznek kialakult lábboltozattal. Így tehát a cipőválasztásnál lényeges szempont a sarkak kidolgozása is, mellyel megfelelően tudjuk alátámasztani a gerincoszlopot és az alsó végtagokat, ezzel pedig stabilizálni a bokát.

A gyermekek lábai évente 3 számmal is nőhetnek. Légy résen és válaszd gyermeked számára a lehető legjobbat! Adidas gyerek cipő kollekciók 0-14 éves korig az Adidas Outlet üzletében!

A gyermekek lábai évente 3 számmal is nőhetnek. Légy résen és válaszd gyermeked számára a lehető legjobbat! Adidas gyerek cipő kollekciók 0-14 éves korig az Adidas Outlet üzletében!

A fejlődés szabadságának biztosítása kiemelkedően fontos az Adidas szemléletében, így egy Adidas gyerek cipő a legszigorúbb szabványok szerint van kialakítva és az elkészítésnél csak olyan anyagokat használnak, amelyek nem veszélyeztetik a gyermekek lábának épségét. Amellett, hogy megfelelően védik a gyermek lábát a külső behatásoktól, és kellő mozgásteret biztosítanak, a láb normális fejlődését és az izomzat optimális megerősödését maradéktalanul garantálják.

Tudtad, hogy az Adidas cipő kollekcióban környezetedvédő darabokat is találsz?

A nap nagy részében dolgozunk, iskolába járunk, jövünk-megyünk, és próbálunk eleget tenni mindennek és mindenkinek, de ne feledkezzünk meg környezetünk védelméről sem, amely az utóbbi években kiemelt jelentőséget kapott már a legnagyobb márkák körében is. Az Adidas a fenntarthatóság jegyében és a globális felmelegedés megfékezésének reményében létrehozta az UltraBoost Parley névre hallgató csodacipellőt, amely felső részének elkészítéséhez szükséges anyag 95%-át a Maldív szigeteket körülvevő vizekből kibányászott műanyahulladékból nyeri.

És Te nyugodtabb szívvel viselnéd így? Ez még nem minden! Keresd a többi fenntartható férfi és női Adidas cipő kollekciót az Adidas Outlet üzletében!

És Te nyugodtabb szívvel viselnéd így? Ez még nem minden! Keresd a többi fenntartható férfi és női Adidas cipő kollekciót az Adidas Outlet üzletében!

Ezzel a technológiával páronként nem kevesebb, mint 11 db műanyagpalack kerül bedolgozásra és ezzel pedig újrahasznosításra. De a cipő többi részéről sem felejtkeztek el, hiszen a fennmaradó 5% pedig újrahasznosított poliészterből és újrahasznosított anyagokból épül fel.

Miért ne tehetnénk minden lépéssel egy kicsit többet? Fenntartható találmányok találkozása a jövő kihívásaival: Adidas UltraBoost Parley 3D nyomtatott talpak műanyaghulladékból előállítva

Miért ne tehetnénk minden lépéssel egy kicsit többet? Fenntartható találmányok találkozása a jövő kihívásaival: Adidas UltraBoost Parley 3D nyomtatott talpak műanyaghulladékból előállítva

Téged is elvarázsolt az Adidas újrahasznosított cipője, amellyel egy lépéssel közelebb lehetünk a bolygó megmentéséhez? Nézd meg, hogy be tudod-e most szerezni szuper kedvezményes áron!

A sportok szerelmese vagy? Adidas cipők kimeríthetetlen választéka a különböző sportokhoz szabva!

Egy ideális sportcipő mindig az adott sportra van szabva! Az edzőteremben érzed jól magad, a futball a mindened, inkább kosárra szeretsz dobni, vagy csak kocognál egy jót egy stresszes nap után? Teljesen mindegy melyiket választod, az Adidas cipő kollekcióiban szinte bármely sporthoz megtalálod a hozzá passzoló lábbelit! Az Adidas cipők divatos és kényelmes sneaker kollekciója alapos tudományos vizsgálatok után, nagyon szigorú szabályoknak eleget téve születik meg - a ti igényeitekre szabva! Legyen szó az Adidas cipő női kollekciójáról, vagy Adidas férfi cipő az amit keresel kültéri-vagy beltéri sporthoz, a lábbeli anyagától kezdve a technológiai kialakításig, minden egyes szempontot figyelembe vesz az Adidas a kényelmed érdekében!

Élj szabadon, és engedd meg, hogy az Adidas gondoskodjon lábad épségéről! Férfi és női Adidas cipő a környék legnagyobb Adidas Outlet üzletében!

Élj szabadon, és engedd meg, hogy az Adidas gondoskodjon lábad épségéről! Férfi és női Adidas cipő a környék legnagyobb Adidas Outlet üzletében!

Egy futócipő esetében például az sem mindegy, hogy aszfalton, erdőben vagy egy gumírozott futópadon szeretnénk lefutni napi köreinket, így a kialakítások is eszerint zajlanak végbe, hiszen egy aszfalton futni jóval megterhelőbb a láb számára, mint egy puhább talajon. Az Adidas különös figyelmet szentel arra, hogy a megfelelő mozgásteret és szabadságot hagyva lábunk számára, járásunk ruganyos maradjon, és még egy nagyobb terhelés után se fájjanak az ízületeink és minden egyes lépésnél, a viselt cipő azonnal alkalmazkodjon lábunk változó mozgásához.

Vedd könnyen az akadályokat az Adidas bakancs kollekciója segítségével!

Fázósabb típus vagy? Szükséged lenne egy olyan bakancsra, amely amellett, hogy kellőképpen melegen tartja a lábadat, hosszú évekig nem fog majd magadra hagyni? Akkor az Adidas bakancs lesz számodra a legideálisabb választás! Teljesen mindegy, hogy éppen a hegyekbe készülsz megmászni a legmeredekebb akadályokat, vagy csak a munkahelyedre fáradnál be reggel, és az ablakot elhúzva azt látod, hogy a hőmérő higanyszála bizony mélyrepülésbe vette az irányt: ha az Adidas bakancs mellett teszed le a voksod, garantáltan nem fog cserbenhagyni, emellett pedig az esztétikus és divatos megjelenésről sem kell lemondanod!

Ha Adidas bakancs, akkor egy valami, ami biztosan nem hagy majd cserben!

Ha Adidas bakancs, akkor egy valami, ami biztosan nem hagy majd cserben!

Valami csinosabb kivitelre vágysz? Egyet se félj, az Adidas cipő női kivitelben is elérhető az Adidas bakancs kínálatában! Adidas cipők férfi és Adidas cipők női fazonokban, mindezt egy helyen!

Ezek az Adidas cipők egy muszáj, hogy kell legyen darabok a cipősszekrényedbe!

Egy igazi Adidas rajongó cipősszekrényében biztosan van egy Adidas Originals darab, amely a cég 1972-től használt háromleveles logójával van megnyomva! Az Adidas Originals cipői változatos színekben, és formában kaphatóak, a kollekció darabjai között folyamatosan visszaköszön az eredeti klasszikus szín-és formavilág. Azonban megtalálhatod közöttük az Adidas cipők legújabb formavilágát is, amelyek garantáltan levesznek a lábukról! Az Adidas férfi cipő kollekció hozza a kívánt kényelmet, és a sportos megjelenést is, az elmaradhatatlan 3 csíkos oldal designnal.

 

Az Adidas Superstars darabokról se feledkezzünk meg, amely az Adidas cipők klasszikus vonalú kollekcióját képviseli, többségében a legkedveltebb fehér-és fekete színvilágban, de némi csillogásról sem feledkeztek meg a tervezők! A cipők ekológikus bőrből készülnek, Ortholite technológiával, szemet gyönyörködtető kivitelben.

Az Adidas férfi cipő kollekciója széles modell kínálatában az utcai sportcipőket ugyanúgy felvonultatja, mint a streetwear design darabokat, vagy a "kosaras fazonokat"-a Basket profillal. Az Adidas cipők változatos designnal készülnek, legyen szó az egész alapot érintő mintás nyomatról, vagy a csak a részben díszített darabokról. Tudtad? A minimál design keretében ma már "Laceless" azaz fűzőnélküli adidas cipők is elérhetőek a piacon! Az Adidas Superstars cipők hosszú hagyományokkal rendelkező kultikus modellek, amelyek között megtalálod a legkedveltebb Adidas cipők alacsonyszárú kedvenceit is! Az Adidas cipők nagyrésze formatartó, jól szellőző felső résszel rendelkeznek, könnyű, és kényelmes gumitalppal, amelyben akár órákig is sétálhatsz fáradtság nélkül!

 

Az Adidas cipők 1972 óta az egyéniség és a személyiség tökéletes kifejezését személyesítik meg, nem véletlen, hogy milliós rajongótábora van! Csatlakozz az Adidas cipők rajongótáborához, akárcsak Kanye West, Run DMC, Snoop Dog, vagy Pharrell.

Merre találom az Adidas férfi cipő, Adidas női cipő és az Adidas gyerek cipő kollekcióit?

Az M3 Outlet Polgár bevásárlóközpontba megérkezve, közvetlenül a bejárat mellett fogod megtalálni az Adidas Outlet üzletét, az A1-2-3-as jelzésű üzlethelyiségen. Hogy mit jelentek ezek a számok? Számos más üzlettel ellentétben, az Adidas Outlet üzlete rendhagyó módon nem egy, nem is kettő, hanem kapásból három üzlethelyiségnyi helyet foglal el, mindezt azért, hogy a legmenőbb Adidas cipő kollekciók széles választékával tudjuk Neked kedveskedni!

 

Még így sem találod meg a környék LEGNAGYOBB Adidas Outlet üzletét?