check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown-light crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu-light menu minus-small no-circle-arrow people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-women service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom

Ma nyitva 10:00 - 20:00

Ma zárva
M3 Outlet 2022-

M3 OULET POLGÁR

OUTLET, AMI MINDIG ÚTBA ESIK

 

Az M3 Outlet Kelet-Magyarország közkedvelt bevásárlóközpontja, egyben a térség legnagyobb outletje, ami közvetlenül az M3-as autópálya mellett helyezkedik el. Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza és Eger irányából is könnyen megközelíthető, mindössze 30-50 perces autóútra található a felsorolt nagyvárosoktól.

Évente több millió hazai és külföldi vásárlót vonzanak üzletei: az M3 Outletben több mint 100 világmárka termékei sorakoznak a polcokon. Exkluzív boltjaiban a prémium kínálatra, a vásárlóink maximális kiszolgálására törekszik a bevásárlóközpont csapata.

 

Az outletben a népszerű divat és sportmárkák akár 70-80 százalékkal kedvezményesebb áron vásárolhatók meg. Ezen kívül szinte minden hónapban extra ajánlatok és rendezvények várják a shoppingolókat.

A korszerű bevásárlóközpont szolgáltatásai között természetesen ingyenes parkolás is biztosított. Az M3 Outlet ezenkívül bababarát és kutyabarát bevásárlóközpont, ahol a család legkisebb tagjai és négylábú barátai is élvezhetik a közös programokat. Benzinkút, elektromos autótöltő állomás is adott azoknak, akik messzebbről érkeznek személygépjárművel. Ha pedig az outlet vendégei elfáradnának a vásárlásban, akkor a kávézó nyújt kellemes pihenési lehetőséget.

 

A ROS Retail Outlet Shopping egy designer outletekre és innovatív outlet koncepciók üzemeltetésére specializálódott tanácsadó és ingatlankezelő vállalat. Az alapítók, Thomas Reichenauer és Gerhard Graf professzionális szakemberek, akik sokéves nemzetközi tapasztalataiknak köszönhetően elismert szereplői az outlet üzemeltetési piacnak. A 2011-ben alapított ROS Retail Outlet Shopping rövid fennállása ellenére is a top 10 outlet üzemeltető közé nőtte ki magát. A gyors és fenntartható fejlődést az erős márka-partner kapcsolatok, a magas szintű kiskereskedelmi és ügyfélszolgálati szabványok használata, valamint innovatív marketing szemlélet támogatják.

 

A ROS Retail Outlet Shopping portfolióját a következő outlet központok alkotják: Designer Outlet Soltau, City Outlet Geislingen, Brugnato 5Terre Outlet Village, Designer Outlet Warszawa, Designer Outlet Gdańsk, Designer Outlet Sosnowiec, Premier Outlet Budapest, Designer Outlet Algarve, Designer Outlet Croatia, M3 Outlet Polgár valamint a La Galleria Parma; ami további, jelenleg fejlesztés alatt álló európai központokkal bővül hamarosan.